Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Microsoft a lansat noua sa consolă, “Xbox One”
Publicat:22/05/2013
Autor:

xbox one 1

Microsoft a lansat noua sa consolă, XBOX One,concurentul direct al consolelor PS4 şi Wii U.

Noua consolă a fost gândită pentru a ocupa un loc central in sufragerie şi vine cu specificatii high end, dotari suplimentare impresionante, o unitate optica Blu-ray si doua porturi HDMI, o intrare si o iesire.

Are un procesor AMD construit pe arhitectura AMD Jaguar, 8GB de memorie RAM DDR3, un hard disk de 500 de GB si conectivitate WiFi Direct pentru interactiunea cu noile controllere. Ce este nou? Abilitatea de a rula în acelaşi timp mai multe aplicaţii şi împărţirea ecranului în mai multe spaţii de lucru. Utilizatorii vor putea urmări prin Xbox One filmele preferate  în timp ce vor comunica prin Skype cu prietenii sau vor naviga pe net, toate acestea fiind realizate fără gamepad-uri, prin intermediul  senzorului Kinect prin comenzi vocale si prin gesturi.

Noul Xbox va integra o structura interesanta de comunicatii wireless cu 3 antene separate pentru comunicatii fara interferente atat cu noile gamepad-uri cat si cu un router WiFi si alte dispozitive, gen smartphone sau tableta.

Vine cu porturi USB 3.0 si un numar impresionant de tranzistori (5 miliarde) folositi pentru o experienta de gaming impecabila.

no images were found

Un oficial Microsoft a afirmat ca noul Xbox va fi de 4 ori mai silentios decat generatia anterioara a consolei. Va suporta atat output la rezolutie 1080p cat si 4K, ambele cu sunet de pana la 7.1 canale.

Noul Kinect vine cu un senzor de 250.000 pixeli adancime, dar si cu o camera obisnuita la rezolutie 720p. O functie interesanta este data de posibilitatea rip-uirii jocurilor pe HDD-ul intern pentru un mic avantaj de performanta si pentru a micsora semnificativ timpii de incarcare, mai ales in cazul jocurilor pe care va jucati foarte mult.

Partea proasta la noua consola este ca nu va accepta jocurile de Xbox 360 şi nu va permite utilizarea jocurilor imprumutate, a jocurilor folosite deja. Fiecare joc nou introdus in Xbox One va functiona doar pe acea consola.

În momentul de faţă preţul consolei nu a fost făcut public.

Te-ar putea interesa si...