Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Zhao și Liviu Teodorescu au scos piesă împreună! #Siluete
Publicat:11/05/2017
Autor:

Tot ce vezi în jurul tău sunt #Siluete! Alături de Liviu Teodorescu, Zhao lansează single-ul “Siluete”, extras de pe următorul album al artistului.

”Colaborarea cu Liviu s-a întâmplat fără să ne propunem să facem o piesă împreună. Deși ne cunoaștem de mai bine de 3 ani. Înainte de toate, suntem prieteni toți cei care am lucrat la piesa asta”, a spus Zhao.

”Piesa este în lucru de ceva timp, din octombrie anul trecut. Mă bucur că am colaborat cu Zhao, este genul de artist căruia îi plac piesele și versurile sincere, și ne-am înțeles bine! Ne-am dorit o piesă care să ajungă direct la sufletele ascultătorilor. A fost o placere să compunem împreună”, a declarat Liviu Teodorescu.

Piesa “Siluete” este compusă chiar de către Zhao și Liviu Teodorescu, iar de producția ei s-au ocupat Ionuț Marius Vasilache și Paul Iorga.

”Eu și Ionuț Vasilache am început să facem muzică împreună din 2009 (printre multe altele, în 2012 am făcut cu el ”Bani din cer”), iar cu Paul Iorga din 2012 (”Domnișoare”, ”Aprindem Noaptea” și multe altele). Acest proiect este rezultatul muncii din pasiune a unei întregi echipe. Și vreau să le mulțumesc tuturor pentru implicare și susținere!”, a mai adăugat Zhao.

Regizat de catre Mindru și filmat într-un spațiu urban, videoclipul accentueaza acea poveste de dragoste adevărată, boemă, care rezistă oricărui obstacol.

Te-ar putea interesa si...