Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Viky Red a lansat videoclipul “Miroase a dragoste de-o vară”
Publicat:23/07/2013
Autor:

Vicky-Red

Viky Red lansează împreună cu Fonogram Studios cel mai nou single al său, „Miroase a dragoste de-o vară”, în acelaşi timp cu un videoclip atipic pentru o piesă de dragoste.

În clip Viky Red duce o viaţă dublă. Pe de o parte joaca rolul unui bărbat care se întâlneşte cu mai multe fete, dar totodata este filat de către un poliţist sub acoperire (rol jucat de Mika Moupondo). Acesta este urmărit şi într-un final prins şi arestat, căci Viky obişnuia să îşi omoare partenerele „de-o vară”, fapt dezvăluit abia la sfârşitul poveştii.

Despre noul lui clip, Vicky Red a spus: “Filmările au durat aproape 24 de ore şi cel mai amuzant a fost când am condus, pentru că nu am carnet şi nici nu am mai făcut asta până acum. Scena în care alerg a fost cea mai solicitantă, am făcut asta timp de aproape 2 ore continuu şi la sfârşit eram extenuat. Amuzantă a fost şi scena arestării, căci am încercat să redăm cât se poate de real momentul şi băieţii m-au tăvălit pe jos în ochii trecătorilor. Sunt foarte mulţumit de rezultate şi sper să vă placă şi vouă”.

Te-ar putea interesa si...