Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
#Uneori, Nicole Cherry revine la stilul care a a făcut-o celebră
Publicat:13/03/2017
Autor:

Nicole Cherry revine la stilul care a consacrat-o și lansează single-ul ”Uneori”.

Piesa compusă de artistă, împreună cu Șerban Cazan și Dorian (echipa Hahaha Production), ne dezvăluie latura sensibilă și sentimentele pe care aceasta le simte la această vârstă, maturizarea ei.

”Piesa a fost compusă de mine, împreună cu Șerban Cazan și Dorian, adică echipa Hahaha Production, cu care am rezonat de la primele mele idei, până la producția finală, și cărora le mulțumesc, pentru toată încrederea acordată. Sper ca noul meu single să vă ajungă la suflet, pentru că reprezintă sentimentele mele, puse pe note muzicale”, a declarat Nicole Cherry.

La filmările clipului, Nicole și-a dorit să aibă alături o parte din fanii ei, care au jucat roluri importante și au avut, totodată, șansa de a o cunoaște mai bine, atât pe platourile de filmare, cât și personal.

”Videoclipul este de mare efect, cu multă distracție și un scenariu, pe alocuri, amuzant. Ca la ”Cuvintele tale”, și de această dată, pentru ”Uneori” am lucrat cu Iura Luncașu, un adevărat profesionist, alături de care am făcut o super echipă. Mi-am dorit să am alături o parte din fanii mei, care au jucat spectaculos și pe care i-am și cunoscut, cu această ocazie”, a mai adaugat Nicole.

Te-ar putea interesa si...