Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Giulia: ”`Ne vedem noi` e melodia aceea care îți intră în cap și rămâne pe repeat”
Publicat:09/05/2017
Autor:

Giulia a lansat single-ul și videoclipul ”Ne vedem noi”, povestea în care muzica se îmbină cu dansul printr-o coregrafie în forță cu influențe de dans contemporan.

Piesa a fost produsă în studiourile HaHaHa Production și este compusă de către Șerban Cazan, Smiley, Giulia, Sore și Florin Boka. Vioara care dă un vibe inedit piesei îi aparține Alinei Horez (Muse Quartet).

””Ne vedem noi” e povestea multora dintre noi. De câte ori nu ți-a spus ”Ne vedem noi” și apoi, pur și simplu, nu a mai dat niciun semn? Când a venit Smiley cu ideea acestui ”Ne vedem noi” am simțit că asta e piesa pe care o așteptăm de atâta vreme. E melodia aceea care îți intră în cap și rămâne pe repeat, dar care îți atinge sufletul și îți răscolește toate amintirile. Și eu am avut parte de replica asta și știu cum e să aștepți că ”ne vedem noi” să se concretizeze și de fapt nu se mai întâmplă. Am avut emoții când am înregistrat-o pentru că era ziua fetiței mele și mi-am dat seama că deși la un moment dat în viața mea am avut parte de ”ne vedem noi”, acum am ajuns în punctul în care sunt cu adevărat fericită și împlinită. Mi-am dorit să dansez din nou și mă bucur că am avut privilegiul să fac această coregrafie frumoasă alături de Bruce, unul dintre coregrafii pe care îi admir cel mai mult”, a declarat Giulia.

Odată cu lansarea single-ului ”Ne vedem noi”, Giulia a început și campania online #LiveCoffeeMeet, în care se întâlnește la cafea cu prieteni, artiști, persoane publice, într-o discuție relaxată, funny, prin live-uri pe pagina ei de Facebook.

Te-ar putea interesa si...