Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Matteo revine cu un nou single solo! #Ghetele
Publicat:08/03/2017
Autor:

După colaborarea cu Lidia Buble pentru hitul ”Mi-e bine”, care a strâns peste 26 de milioane de vizualizări pe YouTube, Matteo lansează un nou single solo, ”Ghetele”.

De data asta, Matteo nu s-a confruntat cu un ”Trafic infernal”, pentru că a ieșit cu “Ghetele” la o plimbare prin București. Artistul ne poartă într-o incursiune cu personaje inedite și situații diferite. Videoclipul este regizat de către Florin Botea și a fost filmat pe parcursul unei zile.

”A venit primăvara și am zis că trebuie să scot și ”Ghetele”, pentru că este o piesă optimistă, care te îndeamnă să vezi frumosul din urât și să gândești pozitiv. Îmi place să dau viață lucrurilor în general, în cazul ăsta încălțărilor, pentru că ele sunt părtașe la tot ce se întâmplă cu noi zi de zi. Dacă ar avea suflet și ar putea vorbi, cred că ar avea multe de povestit. De aceea, în piesa mea, le-am dat ocazia să fie personajul principal și m-am lăsat dus de ele. Am simțit că acum este momentul potrivit să lansez piesa, după ce am lucrat 3 ani vreo 30 de variante. Cum a ajuns la forma finală, nu o să țin secret. Cât de curând o să urc pe canalul meu de YouTube un testimonial, un making of… in the studio. Filmările au mers foarte bine pentru că am avut alături de mine echipa MediaPro Music și Dot Booking”, a declarat Matteo.

Te-ar putea interesa si...