Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Liviu, Dorian și Laura au ceva în comun! Vezi despre ce este vorba
Publicat:17/02/2017
Autor:

Ce au în comun Liviu Teodorescu, Dorian Popa și Laura Giurcanu? #Fanele, desigur! Cei trei și-a unit ideile și creativitatea și, astfel, a luat naștere una dintre cele mai neobișnuite colaborări din industria muzicală.

”Am făcut piesa #Fanele acum vreun an și jumăte, în camera de hotel, după concert. Deci pot spune că refrenul este inspirat din fapte reale. Inițial, piesa părea adevărată nebunie, însă după ce au tras voce Laura și Dorian și au înțeles conceptul, mi-am dat seama că o să iasă ceva foarte tare!”, a declarat Liviu Teodorescu.

”Nu m-am așteptat niciodată la o piesă atât de fun și am știut din prima că va fi o super colaborare. Cred că #Fanele este o piesă amuzantă, dar curajoasă în același timp. Sper ca oamenii să înțeleagă gluma și să nu ia textul ca atare”, a spus Dorian Popa.

“Liviu Teodorescu este primul om care a reușit să mă facă să cânt! Aveam emoții când am intrat în studio, însă ne-am înțeles perfect, m-a făcut să am încredere în mine! Ne-a ieșit din prima atunci când am tras voci, chiar dacă nu aveam experiență”, a mărturisit Laura Giurcanu.

Piesa s-a născut în studioul LiTE Music, versurile au fost scrise de Liviu Teodorescu, iar de muzica și producție s-a ocupat tot artistul, împreună cu Mădălin Roșioru. Videoclipul piesei #Fanele poartă semnătura regizorului Anthony Icuagu.

Te-ar putea interesa si...