Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Kate a lansat videoclipul piesei “Din vina ta”
Publicat:07/01/2014
Autor:

kate

Kate, o tânără artistă din industria muzicală românească, a lansat videoclipul celui de-al doilea single din carieră, “Din vina ta”, o piesă pop, de dragoste, compusă de Mihai Ristea şi Alex Cotoi.

“Noul meu single vorbeşte despre o dragoste pierdută, despre suferinţa de după o relaţie încheiată, când unul dintre parteneri nu poate trece peste despărţire”, a explicat Kate.

Filmările pentru noul videoclip au avut loc la Casa Big Brother, în regia lui Michael Mircea, şi au durat 16 ore, iar styling-ul a fost asigurat de Sorina Cotea. La filmări a participat şi Mihai Ristea, unul dintre compozitorii piesei.

“Am avut ocazia să lucrez cu o echipă de profesionişti desăvârşiţi! Nu am simţit deloc că muncesc, a fost ca o zi în compania prietenilor, m-am distrat pe cinste!”, a spus artista. Videoclipul este fresh şi plin de energie, iar povestea este una simplă, dar emoţionantă: “În timp ce sunt în studio cu Mihai Ristea şi înregistrez primul meu hit, cu bandul în spate, mi-l imaginez pe fostul iubit, care dansează lângă mine. Practic, povestea clipului se potriveşte cu o experienţă trăită de mine recent. Oare au ‘complotat’ compozitorul piesei şi regizorul videoclipului, ştiind ceva de fosta mea dragoste?”, a spus Kate.

Te-ar putea interesa si...