Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Jo și Randi au lansat continuarea piesei ”Până vara viitoare”
Publicat:19/06/2017
Autor:

Jo și Randi continuă povestea din ”Până vara viitoare” cu piesa și videoclipul ”Mă întreabă inima”.

””Mă întreabă inima” înseamnă pentru mine continuarea unei povești minunate și a unei colaborări de care sunt foarte mândră. Sunt fericită să colaborez din nou cu Andrei, producătorul meu preferat și unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. Cred că ne-a ieșit și de această dată, cred în piesa aceasta foarte mult, iar energia bună pe care noi doi o aducem în proiectele la care lucrăm a ajuns de fiecare dată la sufletele oamenilor. Pot spune că lângă Randi am descoperit ”rețeta succesului”: echipa de profesioniști, prieteni sinceri, muzică bună și energie pozitivă. Sunt recunoscătoare pentru toate acestea! Sper ca noul single să se bucure de succesul de care s-a bucurat ”Până vara viitoare””, declarat Jo.

”Mă gândeam de ceva vreme să compun o piesă în continuarea single-ului ”Până vara viitoare”, pentru că mi-a plăcut mult colaborarea cu Jo, dar și pentru că oamenii ne tot întrebau când mai lansăm o piesă împreună. Jo este foarte talentată, dar lăsând la o parte talentul, este un sentiment foarte plăcut să lucrezi cu oameni care îți sunt și prieteni”, a spus Randi.

Piesa este compusă de Randi în studiourile Famous Production, iar clipul este regizat de Dan Petcan, cel care a realizat și videoclipul single-ului ”Până vara viitoare”.

Te-ar putea interesa si...