Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
”Flori de plastic”, prima piesă lansată de Smiley dintr-o serie de 10
Publicat:10/03/2017
Autor:

În anul aniversar #Smiley10, artistul va lansa o serie de 10 piese și clipuri. Primul single este ”Flori de plastic” și are un scurtmetrajul animat conceput ca videoclip.

Realizat printr-o îmbinare a tehnicilor de animație tradițională cu tehnici digitale de animație 2D pentru efecte speciale, editare si compozitare, scurtmetrajul conceput ca videoclip pentru piesa “Flori de plastic” este constituit din 3300 de cadre desenate digital și realizate în decurs de 3 luni. Scenariul și directia grafică a scurtmetrajului ”Flori de plastic” conturează, similar mesajului piesei, o lume dură, rigidă și copleșitoare în care sinteticul imită realitatea cu multă acuratețe.

”Ce mă îmbătrânește? Lipsa esenței, aparenta perfecțiune, forma fără fond. ”Flori de plastic” este o piesă în care îmbătrânesc de-a binelea și în care și povestesc de ce. Mi s-a părut că după ce am scris-o, am reușit cumva să opresc timpul, îmbătrânirea și efectele “florilor de plastic” din jurul meu”, povestește Smiley despre noua sa piesă, prima pe care o lansează dintr-o serie de 10 piese și videoclipuri-confesiune prin care marchează 10 ani de cariera solo.

Te-ar putea interesa si...