Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Doddy: ”Eram și sunt fanul lui Maximilian din copilărie!”
Publicat:08/09/2017
Autor:

 

Cei doi artiști au lansat împreună “Mamasita”, un single pe care amandoi il asteptau si care bifeaza astfel prima lor colaborare pe plan muzical! Iata ce spun cei doi artisti despre acest featuring!

”Eram și sunt fanul lui Maximilian din copilărie! Au trecut cam 10 ani de când ne-am cunoscut și până să ne aliniem pe o piesă. Din fericire, rezultatul așteptării e ”Mamasita”, o piesă pe care am știut că ne vom alinia perfect. La piesă am mai fost ajutat de prietenii mei, Petru Bârlădeanu și Radu Baisan, iar videoclipul este din nou o marcă Alin Surdu. Mă bucur foarte mult că această piesă a ieșit în sfârșit din studio și că a ieșit într-o formă optimă”, a declarat Doddy.

”Cu Doddy am vorbit pentru prima dată undeva prin 2006-2007, cand încă era la modă Yahoo Messenger. Îmi amintesc că așa comunicam cel mai des, eu eram proaspăt mutat în București, el încă stătea la Petroșani. De atunci plănuiam o melodie împreună, dar nu a fost să se întâmple până vara asta, când mi-a trimis ”Mamasita”. Mi s-a părut că mi se potrivește perfect, am scris strofa, s-a făcut clipul sub îndrumarea superbului :)) Alin Surdu, am senzația că s-au aliniat frumos astrele de data asta. Nu se întâmplă la toate melodiile. Mă bucur și îi mulțumesc că s-a gândit la mine”, a spus Maximilian.

Te-ar putea interesa si...