Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Corina: ”Trăim într-o lume în care am fost prea mult timp privite ca obiecte, dar vremurile s-au schimbat”
Publicat:12/04/2017
Autor:

Nu mai am chef să mai joc după reguli, nu mai vreau fățărnicie și m-am decis să fac exact așa cum simt, să mă exprim liber, fără etichete și fără presiunea de a nu ieși din normele societății, este manifesto-ul cu care Corina însoțește lansarea noul ei single, ”Fernando”.

”Sunt într-o industrie în care ni se spune mereu ce și cum să facem, în care simțim presiunea să fim la fel, să vindem chipuri perfecte, trupuri supersubțiri și sexy, mesaje fără consistență. Știm, dar ne facem că uitam de multe ori că superbele fete, femei, #NastyWomen care ne urmăresc și se compară cu noi nu știu că pentru imaginea fără cusur impusă de modele false și prea perfecte, lucrează artiști supertalentați de makeup, de imagine, filtre de post-producție și așa mințim”, a spus Corina

”Frumusețea nu e o fată frumoasă, un trup cu norme nerealiste, ci o inimă frumoasă, o minte frumoasă, un suflet frumos însoțite de curajul de a fi tu insuți”, a mai adăugat cântăreața.

Piesa ”Fernando” are o poveste vizuală în care artista apare în majoritatea cadrelor fără nicio intervenție de machiaj, iar clipul e lucrat fără a interveni deloc prin filtre sau măști de post-producție pe chipul artistei. Videoclipul este unul de imagine, cu stylingul semnat chiar de Corina (pentru întreaga echipă), un manifesto de empowerment, care pune sub semnul întrebării clișee despre feminitate, care pune accent pe frumusețea unicității fiecăruia, a sexualității fără tabu-uri, a unei #QueerRomânia.

”Până acum, vă spun sincer, la fiecare clip, lucram asupra fiecărui cadru împreună cu artistul vizual și puneam măști- niște filtre de montaj, care anulează orice rid fin, ascund orice por și imperfecțiune. M-am decis că nu mai vreau asta. Nu mai vreau cadre care să alungească silueta, nu vreau să par mai slabă, mai înaltă, diferită de cum sunt cu-adevărat. Trăim într-o lume în care am fost prea mult timp privite ca obiecte, dar vremurile s-au schimbat”, a declarat Corina.

”Fetele curajoase din toată lumea care doresc să demonteze mituri, luptă, fac lucruri uimitoare ne învață mereu că nu mai trebuie să ne mulțumim cu a fi ”breloc”, că ține doar de noi să ne eliberăm de etichete, de presiunea de a fi cuminți, drăgălașe, soții supuse și tot timpul ascunse după false rețete ale feminității”, a completat artista.

Te-ar putea interesa si...