Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
#Freeze Monoir și Alina Eremia au scos piesă împreună!
Publicat:19/01/2018
Autor:

Producătorul și artistul Monoir revine cu un nou single, de data aceasta alături de Alina Eremia.

Piesa se numește ”Freeze” și este compusă de catre artist împreună cu Maline Johansson, Herman Gardarfve, iar videoclipul a fost regizat de Ionuț Trandafir.

”Am compus «Freeze» în Suedia, alături de Maline și Herman, doi compozitori foarte talentați. Este o piesă care m-a pus puțin pe gânduri deoarece nu știam cine ar putea să o interpreteze, iar după ce am finalizat-o, m-am gândit la Alina Eremia și mă bucur că am făcut asta pentru că vocea și interpretarea ei au reușit să depășească orice așteptare. De data aceasta, mă veți auzi cântând alături de Alina. Am lucrat câteva luni la acest single și între timp mi s-a alăturat și Alex Parker, care a venit cu un vibe bun ce mi-a plăcut”, a declarat Monoir.

”«Freeze» este o piesă specială care reinventează beat-uri din folclor! Am acceptat propunerea lui Monoir de a cânta alături de el pe această piesă fără să stau pe gânduri. Noi doi ne-am cunoscut la studio, în timpul unei sesiuni pentru primul meu album solo, ”360”, și ne-am înteles perfect. Sunt sigură că și vouă o să vă placă mult piesa și că o să îi dați play de mai multe ori, la fel cum am făcut și eu după prima audiție!”, a spus Alina Eremia.

Te-ar putea interesa si...