Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
floWmo – un nou proiect muzical care te trece prin toate stările
Publicat:03/08/2017
Autor:

floWmo, noul proiect muzical out-of-the-box, a stârnit deja reacții în industrie inainte de lansare. Primul single lansat se numește #MyBeat și are un sound original, sound-ul ”floWmo” – o combinație de pop, dance, minimal pop, retro și acustic, care te cucerește din prima ascultare.

”Nu știm ce gen muzical este . E greu să îl încadrăm undeva. Noi îi spunem <genul floWmo> pentru că e… natural: te trece prin toate stările într-un mod minimalist și complex, în același timp.”

floWmo este format din doi artiști, producători și songwriteri români de succes, care au compus piese number one și top 10 în topurile radiourilor de la noi din țară. Cei doi băieți floWmo au experiență internațională – au avut sesiuni în SUA, Londra și Suedia, lucrând cu mai mulți compozitori care au scris pentru Rihanna, Miley Cyrus sau Pussycat Dolls.

”Iubim muzica. Și am pus în floWmo tot sufletul nostru și toată energia noastră bună pentru oamenii care ne ascultă. floWmo e mai mult decât muzică – floWmo e o stare, e un vibe, iar #MyBeat este o piesă care îți arată că doar de tine depinde să îți îndeplinești visurile. La proiectul floWmo lucrăm de aproape 2 ani și, în timp ce lansăm acum primul single, pregătim deja primul album.”