Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Elena Gheorghe s-a autointitulat “Ileana Cosânzeana”
Publicat:03/04/2012
Autor:

Elena Gheorghe a filmat  astăzi videoclipul piesei “Your Capitain Tonight”, primul videoclip după naştere. Dat fiind că şi în timpul sarcinii cântăreaţa şi-a menţinut silueta, nu pare să-i fi fost greu deloc să pregăteasca o garderobă cel puţin provocatoare pentru filmări.

Echipa Music Channel a fost întampinată de Elena într-o costumatie de “Ileana Cosânzeana” cum i-a făcut plăcere Elenei să se prezinte: “Ileana Cosânzeana este primul personaj, urmează gheişa, afro-Barbie şi o trompetistă londoneză. Toată povestea se concentrează pe feminitatea care cucereşte, aşa că în final atenţia o câştigă Ileana Cosânzeana.” Artista a promis câteva schimbări îndrăzneţe, de care însă,  o să ne bucurăm doar după finalizarea videoclipului.

Piesa “Your Capitain Tonight” este semnată de Laurenţiu Duţă, iar regia videoclipului este semnată de Alex Ceausu, care i-a şi pregătit o surpriză Elenei în ceea ce priveste personajul principal masculin, mai exact Făt Frumos, pe care artista l-a cunoscut abia în timpul filmarilor.

Te-ar putea interesa si...