Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Divergent Academy te cheamă la Hackathon
Publicat:07/11/2017
Autor:

Divergent Academy – ONG-ul creat de T-Me Studios va organiza în cadrul Târgului de jocuri şi jucării Start 2 Play, un Hackathon care se adresează exclusiv liceenilor (16-18 ani).

O adevărată competiţie a minţii, a abilităţilor de problem-solving şi a perspicacităţii îi aşteaptă pe tinerii dornici să participe la experienţa unică a maratonului. Participanţii la Divergent Hackhaton pot forma echipe de câte doi, trei sau patru membrii. În concurs pot participa maxim şapte echipe, iar perioada de înscriere se va încheia după ocuparea locurilor disponibile. Doritorii pot intra în competiţie prin completarea formularului disponibil pe pagina oficială a Hackathon-ului (AICI).

Participanţii vor avea ca task să creeze un produs minim viabil, o aplicaţie sau o pagina web, pornind de la tema care va fi dezvăluită în ziua de 25 noiembrie, prima zi de competiţie. Aceştia vor avea la dispoziţie 12 ore să creeze produsul de la 0 sub îndrumarea directă a unor membrii T-Me Studios și companiile partenere ale Divergent Academy, care îşi vor asuma cu desăvârşire rolurile de mentori.

Duminică, 26 noiembrie, va fi ziua cea mare! Timp de 3 ore concurenţii vor pune cap la cap prezentarea finală pentru juriu. După-amiază vor fi dezvăluite produsele create în faţa juraţilor, a susţinătorilor şi a participanţilor laTârgul de jocuri şi jucării Start 2 Play, pe o scenă amplasată în cadrul evenimentului. Echipa câştigătoare va pleca acasă cu marele premiu de 1 000 euro!

Programul de vizitare al Târgului de jocuri şi jucării Start 2 Play este zilnic, sâmbătă și duminică, 25 şi 26 noiembrie, între orele 10.00 și 19.00. Biletele sunt disponibile la intrarea în Pavilionul C6 Romexpo, la prețul de 10 lei.

 

Te-ar putea interesa si...