Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
#CocoBongo a ajuns deja până în Spania!
Publicat:01/02/2018
Autor:

Marți seara, DJ Sava a lansat alături de Olga Verbitchi single-ul și clipul ”Coco Bongo”, care la doar două ore de la momentul lansării a fost difuzat în premieră internațională de către postul de radio Maxima FM, cel mai popular post de radio dance din Spania.

”Colaborarea cu DJ Sava mi-a adus mai multă experiență, dar mai ales posibilitatea de a cunoaște oameni noi! Mulțumesc mult tuturor pentru acest pas și mă bucur mult că am avut ocazia să fiu ascultată în Spania. Sunt uimită și vreau să mulțumesc mult postului de radio Maxima pentru această surpriză maximă”, a declarat Olga Verbitchi.

””Coco Bongo” este primul single pe care îl lansez anul acesta și sper să vă placă. Este o piesă care te duce cu gândul la zilele de vară și la petrecerile în aer liber din Mexic. Mă bucur că pentru această piesă am colaborat cu Olga Verbitchi, una dintre cele mai bune voci din țară. Mulțumim postului de radio Maxima care, la foarte scurt timp după lansarea single-ului pe YouTube, a difuzat în premieră ”Coco Bongo””, a adăugat DJ Sava.

Muzica este compusă de către DJ Sava, Zagga, Cătălin Tamazlicaru și Cristian Tarcea, iar regizorul videoclipului a fost Alex Ceaușu.

Te-ar putea interesa si...