Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
”Charleston” – în competiția fetivalului de film de la Locarno
Publicat:14/07/2017
Autor:

 

”Charleston”, debutul în lungmetraj al lui Andrei Creţulescu, a fost selecționat în competiţia oficială ”Concorso Internazionale” a Festivalului de Film de la Locarno.

Ajuns la ediția aniversară cu numărul 70, evenimentul va avea loc în perioada 2-12 august 2017.

La câteva săptămâni după moartea soției sale, Ioana, și în seara în care împlinește 42 de ani, Alexandru are parte de un ”cadou” cel puțin bizar: vizita mai tânărului Sebastian, care pretinde că a fost iubitul Ioanei în ultimele cinci luni… mai mult sau mai puțin. ”Charleston” este povestea dulce-amară a unui triunghi amoros absurd, ”format” din doi bărbați și femeia pe care au pierdut-o amândoi.

””Charleston” este un film care nu se sfiește să ceară spectatorilor să se emoționeze, să râdă și să plângă, uneori în spațiul aceleiași secvențe. Este un film trist, dar nu disperat, este un film hazliu, dar nu vesel. Pentru a-l parafraza pe Leonard Cohen – este un film la care ”să râzi și să plângi, să plângi și-apoi să râzi iară și iară””, a spus regizorul Andrei Crețulescu.

Din distribuția filmului fac parte Șerban Pavlu, Radu Iacoban, Ana Ciontea, Victor Rebengiuc, Ana Ularu, Dorian Boguță, Gabriela Popescu, Adrian Titieni, Andreea Vasile, Gavril Pătru, Gheorghe Ifrim, Lucian Ifrim, Sergiu Costache, Claudiu Dumitru, Letiția Vlădescu, Vlad Galer și Alina Berzunțeanu. 

Te-ar putea interesa si...