Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Câștigă un album #ÎnCăutareaFericirii semnat de Zhao!
Publicat:20/12/2017
Autor:

Music Channel îți oferă cele mai cool premii! Înscrie-te în concursul nostru pentru că avem de dat două CD-uri cu cel mai nou album lansat de Zhao, care vin la pachet cu autograf personalizat și o supriză din partea artistului.

Materialul se numește ”În căutarea fericirii” și conține 12 piese, printre care se găsesc colaborări cu Maximilian, Liviu Teodorescu, Nane, Angeles, Alan, Exile sau Lori.

”Faptul că am reușit să fac acest proiect cu o mare însemnătate pentru mine, independent, îmi dă un sentiment pe care îl doresc tuturor. Pentru mine drumul ”În căutarea fericirii” reprezintă fericirea. Iar drumul ăsta începe cu omul din oglindă”, a scris Zhao pe blogul său.

Așadar, dacă vrei să câștigi unul dintre cele două albume, nu trebuie decât să completeazi formularul de mai jos și să răspunzi corect la următoarea întrebare:

Când a lansat Zhao albumul ”În căutarea fericirii”?

Cei doi câștigători vor fi aleși vineri (22 decembrie), cu ajutorul site-ului random.org și vor fi anunțați printr-un mail trimis pe adresa cu care acesta s-au înscris în concurs.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Te-ar putea interesa si...