Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Câștigă o invitație dublă la film!
Publicat:08/09/2017
Autor:

Music Channel te trimite la Hollywood Multiplex, în perioada 18 – 21 septembrie,  să vezi orice film vrei, cu excepția avanpremierelor.

Un thriller antrenant, ”Asasin american” dezvăluie originile unui asasin american cu abilităţi unice şi motivat de răzbunare să distrugă inamici extrem de periculoşi şi foarte greu de reperat până să fie cooptat de CIA.
Aceasta este povestea super agentului Mitch Rapp. Cu mult înainte să devină cel mai mare coşmar al teroriştilor, înainte să fie invidiat în secret, dar lăudat în public de politicieni, Mitch a fost doar un tânăr atlet talentat fără probleme… însă tragedia l-a lovit pe neaşteptate. După nefericita întâmplare, Rapp este salvat din cenuşă şi recrutat pentru un nou început într-un program operaţional secret de elită. Acum este un alt om cu o misiune de recuperare extrem de importantă.

Filmul ”Asasin american” apare la Hollywood Multiplex din 15 septembrie.

Dacă vrei să câștigi o invitație dublă la unul din filmele care se difuzează la Hollywood Multiplex, în perioada 18 – 21 septembrie, cu excepția avanpremierelor, completează formularul de mai jos și răspunde corect la următoarea întrebare:

Ce personaj interpretează actorul Michael Keaton în filmul ”Asasin american”?

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, 15 septembrie, pe adresa de e-mail pe care fiecare participant a lăsat-o în formularul de înscriere în concurs.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Te-ar putea interesa si...