Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Câștigă o invitație dublă la film!
Publicat:21/07/2017
Autor:

Hai la film! În perioada 31 iulie – 3 august, Music Channel te trimite la Hollywood Multiplex să vezi orice film vrei, cu excepția avanpremierelor.

Pe 13 noiembrie 1974, un tânăr de 23 de ani, Ronald DeFeo Jr., îşi împuşca mortal şase membri ai familiei, în locuinţa lor – un conac în stil colonial, situat în suburbia new-yorkeză Amityville. Sângeroasa crimă a îngrozit întreaga societate americană. Ceea ce avea însă s-o îngrozească şi mai tare abia urma să se întâmple: un an mai târziu, o altă familie, Lutz, se muta în aceeaşi casă, de unde avea să plece după numai 28 de zile, susţinând că, pe timpul şederii acolo, a fost terorizată de fenomene paranormale. Aceste evenimente au inspirat o bogată serie de cărţi, filme şi documentare, prima producţie din seria Amityville fiind lansată în 1979.

După 40 de ani, aceeaşi casă devine scena unor noi întâmplări de groază, în “Amityville: Trezirea la Viaţă” . Noii locatari sunt Belle, mama şi fraţii ei, nevoiţi să se mute pentru a economisi banii necesari asistenţei medicale pentru James, fratele geamăn al lui Belle, aflat de mult în comă. Curând, încep să se petreacă tot felul de evenimente supranaturale, chiar şi James se trezeşte în mod inexplicabil din comă, iar Belle realizează că locuinţa lor este chiar infamul conac din Amityville, cunoscut drept “cea mai bântuită casă”. 

Filmul ”Amityville: Trezirea la Viaţă” apare la Hollywood Multiplex din 28 iulie.

Dacă vrei să câștigi o invitație dublă la unul din filmele care se difuzează la Hollywood Multiplex, în perioada 31 iulie – 3 august, cu excepția avanpremierelor, completează formularul de mai jos și răspunde corect la următoarea întrebare:

Cum se numește actorul care îl interpretează pe Dr. Milton în filmul ”Amityville: Trezirea la Viaţă”?

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, 28 iulie, pe adresa de e-mail pe care fiecare participant a lăsat-o în formularul de înscriere în concurs.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Te-ar putea interesa si...