Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Câștigă o invitație dublă la film!
Publicat:23/06/2017
Autor:

În perioada 3 – 6 iulie, Music Channel te trimite la Hollywood Multiplex să vezi orice film vrei, cu excepția avanpremierelor.

”E un puşti cuminte, dar devine un diavol când ţine volanul în mâini.”

Acesta e Baby, un şofer cu figură inocentă, care conduce maşina cu care trebuie să scape infractorii după comiterea jafurilor. El are un fler teribil şi se ajută înfigându-şi bine căştile în urechi, ca să audă mai bine muzica lui favorită. Şi asta pentru că şi-a acordat rutele de fugă după ritmul si lungimea pieselor muzicale de pe iPod, care-i răsună în căşti dirijându-l la secundă cum să ia curbele ”ac de păr”, când să schimbe vitezele şi când să execute manevrele de evitare, care-i bagă în sperieţi pe pasagerii săi.

Aceste trăsături fac din BABY DRIVER atât o combinaţie ucigătoare de viteză şi muzică, cât şi cea mai modernă sursă de adrenalină pe care regizorul şi scenaristul Edgar Wright o transformă într-un action – thriller ca nimeni altul.

Filmul ”BABY DRIVER” apare la Hollywood Multiplex din 30 iunie.

Dacă vrei să câștigi o invitație dublă la unul din filmele care se difuzează la Hollywood Multiplex, în perioada 3 – 6 iulie, cu excepția avanpremierelor, completează formularul de mai jos și răspunde corect la următoarea întrebare:

Cum se numește personajul pe care îl interpretează Kevin Spacey în filmul ”BABY DRIVER”?

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, 30 iunie, pe adresa de e-mail pe care fiecare participant a lăsat-o în formularul de înscriere în concurs.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Te-ar putea interesa si...