Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Câștigă o invitație dublă la film!
Publicat:14/04/2017
Autor:

În perioada 24 – 27 aprilie, Music Channel te trimite la Hollywood Multiplex să vezi orice film vrei, cu excepția avanpremierelor.

După Fast & Furious 7, unul din filmele care au ajuns cel mai rapid la 1 miliard de dolari încasări internaţionale, şi cel de-al şaselea titlu cu cele mai mari încasări din istorie, vine cel mai nou capitol din cea mai populară şi mai îndrăgită serie din toate timpurile: ”Fast & Furious 8”.

Acum, Dom şi Lett sunt în luna de miere, Brian şi Mia s-au retras din acţiune, iar restul echipei a fost exonerată de orice vină. Cu toţii par să ducă o viaţă cât de cât normală. Dar, când o femeie misterioasă (Charlize Theron), îl seduce pe Dom să intre în lumea interlopă, acesta pare că nu mai are scăpare, şi, când acesta ajunge să-i trădeze pe cei care îi erau cei mai apropiaţi, cu toţii vor fi supuşi unor încercări cum nu şi-au imaginat vreodată.

De pe plajele din Cuba, trecând prin străzile din New York, şi ajungând tocmai pe tărâmurile îngheţate ale Mării Barent, echipa noastră de elită va traversa tot globul pentru a opri un anarhist în planurile sale de a dezlănţui haosul asupra întregii lumi, dar şi pentru a-l aduce înapoi acasă pe cel care i-a făcut să devină o familie.

Filmul ”Fast & Furious 8” apare la Hollywood Multiplex din 21 aprilie.

Dacă vrei să câștigi o invitație dublă la unul din filmele care se difuzează la Hollywood Multiplex, în perioada 24 – 27 aprilie, cu excepția avanpremierelor, completează formularul de mai jos și răspunde corect la următoarea întrebare:

Cum se numește personajul pe care îl interpreteză Jason Statham în filmul ”Fast & Furious 8”?

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, 21 aprilie, pe adresa de e-mail pe care fiecare participant a lăsat-o în formularul de înscriere în concurs.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Te-ar putea interesa si...