Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Câștigă o invitație dublă la film!
Publicat:24/03/2017
Autor:

Vrei să mergi la film? În perioada 3 – 6 aprilie, Music Channel te trimite la Hollywood Multiplex să vezi orice film vrei, cu excepția avanpremierelor.

Animaţia ”Ştrumpfii: Satul Pierdut” îi are drept protagoniști pe Ştrumpfiţa, Isteţul, Bleguţul și Voinicul, care pornesc într-o călătorie palpitantă către un ţinut misterios: legendarul Sat Pierdut. Călăuziţi de o hartă vrăjită, străbat Pădurea Fermecată, avându-l mereu pe urme pe maleficul vrăjitor Gargamel, care le-a pus gând rău tuturor Ştrumpfilor! Drumul le este presărat cu întâmplări magice și creaturi nemaivăzute, dar și cu pericole: de la flori carnivore și plante pupăcioase până la libelule cu năbădăi, multe surprize îi așteaptă la tot pasul pe năstrușnicii Ștrumpfi.

Filmul ”Ştrumpfii: Satul Pierdut” apare la Hollywood Multiplex din 31 martie.

Dacă vrei să câștigi o invitație dublă la unul din filmele care se difuzează la Hollywood Multiplex, în perioada 3 – 6 aprilie, cu excepția avanpremierelor, completează formularul de mai jos și răspunde corect la următoarea întrebare:

Cărui personaj îi dă voce cântăreața Demi Lovato?

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, 31 martie, pe adresa de e-mail pe care fiecare participant a lăsat-o în formularul de înscriere în concurs.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Te-ar putea interesa si...