Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Caravana Metropolis revine la Sibiu
Publicat:13/07/2017
Autor:

Caravana Metropolis – Cinema în Aer Liber, poveste care a adunat peste 300.000 de spectatori în cei cinci ani de când colindă țara, își va încheia călătoria de vara aceasta la Sibiu.
Caravana va poposi în al cincilea an consecutiv între 18 – 23 iulie la Sibiu, în Parcul Sub Arini, zona Săniuș. De marți până duminică, vor putea fi urmărite câte șase filme noi premiate la Cannes, Globurile de Aur, nominalizate sau laureate ale premiului Oscar. Proiecțiile vor începe de la 21:30, iar intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Programul festivalului include unele dintre cele mai bune filme ale anului, care au înregistrat succes atât din partea criticilor, cât și din partea publicului. Acestea vor putea fi urmărite în condițiile unei săli de cinema moderne, la standarde de calitate europene, pe un ecran gonflabil de 120 m² și singurul proiector digital mobil din țară, de 18.300 lumeni.

Filmele din selecţia oficială, drame, thrillere, comedii și documentare pentru toate gusturile şi vârstele, care vor putea fi văzute în Sibiu, în cadrul Caravanei Metropolis, sunt: ”ARRIVAL”, ”VIAȚA MEA DE DOVLECEL”, ”HELL OR HIGH WATER”, ”THE SALESMAN”, ”MOONLIGHT” și ”DOAR SFÂRȘITUL LUMII”.

Toate filmele vor fi subtitrate în limba română, Detalii despre filme și program găsiți AICI.

Te-ar putea interesa si...