Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Caravana Filme de Oscar s-a mutat la Constanța
Publicat:26/07/2017
Autor:

Piața Ovidiu și faleza Cazino din Constanța vor găzdui în perioada 25 iulie – 13 august caravana Filme de Oscar.

18 dintre cele mai premiate filme ale tuturor timpurilor vor fi proiectate în fiecare seară, de la 21:30, în aer liber, pe marele ecran. Intrarea este liberă pentru public în limita locurilor disponibile.

Iubitorii celei de-a șaptea arte au posibilitatea să urmărească, de marți până joi, în Piața Ovidiu din Constanța, și de vineri până duminică, pe faleza Cazino, capodopere ale cinematografiei universale, ce vor putea fi urmărite în condițiile unei săli de cinema moderne, la standarde de calitate europene, pe un ecran gonflabil de 120 m² și singurul proiector digital mobil din țară, de 18.300 lumeni.
O parte dintre filmele din selecţia oficială sunt: ”TITANIC”, ”FORREST GUMP”, ”TĂCEREA MIEILOR”, ”ZBOR DEASUPRA UNUI CUIB DE CUCI” sau ”LA LA LAND”.

Spectatorii mai pot viziona filmele ”O MINTE SCLIPITOARE”, ”PACIENTUL ENGLEZ”, ”ANNA KARENINA”, ”AVIATORUL”, ”GLADIATORUL”, ”BRAVEHEART”, ”VIAȚA LUI PI”, ”STRANIA POVESTE A LUI BENJAMIN BUTTON”, ”ZOOTOPIA”, ”MOONLIGHT”, ”HELL OR HIGH WATER”, ”THERE WILL BE BLOOD” și ”TALENTATUL DOMN RIPLEY”.

Pe lângă proiecțiile de film, spectatorii vor avea parte de două spectacole de circ oferite de Fundația Parada pe 28 și 29 iulie, două spectacole de joc cu focul pe 4 și 5 august, spectacole de percuție cu Barbarossa Samba Group pe 11 și 12 august, concursuri de desene pe asfalt și ateliere de reciclare creativă pentru copii în weekendul 4 – 6 august.

În ultimele două săptămâni, în Piața Ovidiu, vor putea fi vizitate și două expoziții de fotografie: End of a world as we know it este un proiect Imagist, realizat de Cătălin Alexa, dedicat meseriilor și ocupațiilor care au suferit multe schimbări în ultimii ani, au dispărut sau sunt pe cale să dispară. 

A doua expoziție cuprinde fotografii din insula Ada Kaleh, adunate de clujeanul Ucu Bodiceanu. Imaginile capturează frumusețea insulei înghițite de apele Dunării, locuitorii și viața cotidiană pe Ada Kaleh.

Detalii despre filme și program găsiți AICI.

Te-ar putea interesa si...