Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Cabron a scos albumul nou! #Lupu’DPM
Publicat:26/07/2017
Autor:

Cabron a lansat în sfârșit albumul ”Lupu’ DPM”, un material muzical curajos la care lucrează de mai mulți ani.

”Lupu’DPM” cuprinde 14 piese și 4 bonus track-uri în care artistul își exprimă trăirile și atitudinea față de aspecte politice, sociale sau de viață în general. Albumul poate fiascultat AICI.

”Am așteptat destul de mult ziua asta. Lupu’DPM este un album la care lucrez de mult, cu povești care vreau să fie ascultate și luate așa cum sunt, un album în care am încercat să mă exprim cât mai liber, fără să mă cenzurez doar de dragul de a primi difuzări pe radio sau TV și a respecta niste reguli inutile. Un exemplu bun este piesa ”Bombele” pe care am lansat-o săptămâna trecută. Mi-au tot zis unii, alții că n-ar fi bine să folosesc cuvântul ”țigani”. Nu înțeleg de ce nu avem voie să spunem ”țigani” dacă așa s-a spus mereu și așa își spun și ei! Decât să ne prefacem că-i respectăm numindu-i într-un fel mai pretențios, mai bine am avea grijă ce vorbim despre ei, că la capitolul ăsta cei mai mulți dintre noi greșesc. Sunt prietenii mei și îmi exprim sentimentele față de ei zi de zi la modul real și autentic. Trebuie să spun că este doar începutul unei perioade de intensă exprimare muzicală pentru mine, deoarece lucrez deja la următorul material pe care vreau să-l lansez curând”, a spus Cabron.

Săptămâna trecută, Cabron a lansat ”Bombele”, single extras de pe noul albumul, o piesă-manifest pe care artistul ”a aruncat-o” pe piață într-o formă necenzurată din dorința de a spune lucrurilor ața cum li s-a spus mereu.

Te-ar putea interesa si...