Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Iată care sunt cele mai îndrăznețe schimbări de look ale Ralukăi
Publicat:11/05/2017
Autor:

Raluka, artista cu un look cameleonic, alege întotdeauna să se reinventeze, lăsându-se pe mâna stiliștilor care îi pun în evidență trăsăturile.

De când s-a lansat în industria muzicală românească, aceasta și-a vopsit părul blond, șaten, brunet și cea mai îndrăzneață culoare, roșu aprins.

Culoarea naturală a artistei este șaten, dar încă din liceu a vrut să încerce un look nou, așa că s-a făcut blondă. În 2010, artista a cucerit publicul cu piesa ”I like the trumpet”, în colaborare cu Dj Sava.

Încă de atunci, Raluka era una dintre cele mai sexy apariții din showbizul românesc. Un an mai târziu, artista și-a surprins fanii cu o altă nuanță de păr: brunet! Aceasta și-a afișat noua imagine în videoclipurile pieselor ”Out of your business” și ”Surrendered my love”.

Una dintre cele mai cunoscute piese, ”Aroma”, ne-o prezintă pe Raluka ”back to roots”, cu o nuanță de șaten în păr, dar un look la fel de provocator. 

În 2016, Raluka a revenit în atenția publicului odată cu piesa ”Ieri erai”. Artista și-a schimbat din nou culoarea părului, alegând o nuanță de blond platinat ombre. Ulterior, artista a renunțat la părul lung și a ales cea mai îndrăzneață culoare, pe care nu o încercase până acum. Astfel, la începutul lui 2017, Raluka a șocat pe toată lumea cu părul ei roșu ca focul și noua tunsoare, care i-au schimbat în totalitate imaginea.

Te-ar putea interesa si...