Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
AMI și-a început drumul în muzică cu piese scrise de mama sa
Publicat:21/07/2017
Autor:

AMI și-a descoperit pasiunea pentru muzică de la o vârstă foarte fragedă, dar înainte de ajunge cunoscută, cântăreața interpreta piese compuse chiar de către mama ei.

”Mama este cea care m-a susținut și își doarea foarte mult să mă vadă că îmi realizez visul. A început să îmi scrie versurile, iar eu făceam linia melodică. După ce am început să am concerte, am continuat să cânt piesele scrise de mama mea”, a spus AMI.

La doar trei ani, AMI a început să fredoneze prin casă piesele pe care le auzea la radio, iar mama și bunica o învățau să le interpreteze. Cântăreața a moștenit talentul de la mama sa care fiind pasionată de muzică, a încurajat-o să participle la diverse concursuri pentru copii. AMI a câștigat primul trofeu la vârsta de patru ani, atunci când a interpretat piesa Laurei Stoica, ”Un actor grabit”.

Ca să își poată urma drumul în muzica, AMI s-a mutat în București unde a început să susțina diverse concerte live. Cânta cover-uri ale unor melodii cunoscute, cât și piesele pe care i le scrisese mama sa.

Te-ar putea interesa si...