Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Alina Eremia a folosit 4 kilograme de sclipici pentru noul clip!
Publicat:17/05/2017
Autor:

Surprinzătoare, strălucitoare și o foarte bună dansatoare! Așa s-a dezvăluit Alina Eremia în videoclipul celei mai recente piese, ”Nanana”.

Sub îndrumarea lui Mădălin Farc, Alina a reușit să surprindă din nou cu o apariție cameleonică și cu un dans urban fusion perfect executat.

”Mădălin este un dansator și un coregraf excepțional. Când mi-a prezentat coregrafia am fost încântată și provocată în același timp să îmi depășesc limitele. Mi-a insuflat încrederea de care aveam nevoie, a avut răbdare să îmi explice pas cu pas dansul. Mă bucur tare mult că am colaborat cu el și rezultatul este pe placul amândurora”, a spus Alina Eremia.

Inedită a fost și abordarea vizuală a acestei piese. Pentru filmări au fost folosite 4 kilograme de sclipici. Asta a făcut ca apariția Alinei Eremia să fie una strălucitoare la propriu. ”Cireașa de pe tort este look-ul abordat pentru acest videoclip, acel second skin din glitter. A fost un look de care am scăpat cu greu. Rezultatul final este WOW!”, a mai spus artista.

Te-ar putea interesa si...