Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Alexandra Ungureanu și The dAdA sunt în lumea lor
Publicat:22/06/2017
Autor:

La doi ani de când au colaborat, Alexandra Ungureanu și The dAdA revin și ne invită în lumea lor prin piesa ”În lumea noastră”.

Videoclipul este regizat de Silviu Mindroc, iar in lumea lor, Alexandra Ungureanu si baietii de la The dAdA dau startul aventurilor si momentelor fericite.

”Stiu că întotdeauna cea mai recentă piesă lansată e cea mai dragă, dar piesa asta chiar e pe sufletul meu, are emoție, mister și senzualitate. Colaborarea cu băieții de la the dAdA a început în urmă cu mai bine de doi ani și cumva era normal să revenim cu o piesă împreună. În tot timpul ăsta am avut multe concerte, ne-am împrietenit și avem o chimie specială, o ”lume a noastră” în care e energie bună și puțină nebunie”, a declarat Alexandra Ungureanu

”De când am făcut piesa, ni s-a părut că i se potrivește ca o mănușă Alexandrei Ungureanu. Are un vibe de vară, pentru că vara se trăiesc cele mai frumoase povești de dragoste. Până la urmă, despre asta este ”În lumea noastră”: despre îndrăgosteală, despre doi oameni care se pierd unul în ochii celuilalt, despre o lume în care nu contează nimic din exterior, ci doar ei. Peisajul superb din Parcul Național Bucegi ne-a ajutat să dăm piesei exact trăirea de care avea nevoie. O gașcă frumoasă, o drumeție care se termină în jurul unui foc de tabără și doi îndrăgostiți care se pierd, cumva, în povestea noastră. Îi mulțumim regizorului Silviu Mindroc și echipei Media Pro Music pentru implicare și sperăm ca ăsta să fie doar primul pas al unei colaborări de succes. Avem multe suprize pregătite și așteptăm momentul potrivit să le arătăm fanilor noștri”, a spus trupa The dAdA.

Te-ar putea interesa si...