Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Alex Mirutziu prezintă o expoziție personală și un performance la BIDFF 2017
Publicat:28/08/2017
Autor:

Artistul Alex Mirutziu va prezenta la Bucharest International Dance Film Festival expoziția personală ”No blood bank included” și performance-ul ”Dignity to the unsaid”.

Vernisajul expoziției și performance-ul vor avea loc pe 8 septembrie, între orele 19.00 și 22.00, la Muzeul Național de Artă Contemporană. De asemenea, MNAC va găzdui proiecția filmelor românești selectate anul acesta în competiția națională a festivalului.

”Lucrările prezente în expoziție nu pot fi încasate frontal, fie vizual sau multisenzorial, ci prin ocol sau detour cu digestie lentă, care te poate consuma, chiar pierde. Lucrările mele cele mai recente ies din logica «eu» – aici — «restul» – în afară și problematizează dimensiunile incerte care coagulează un înțeles sau altul, cât și relațiile de co-existență dintre multiplele prezente, perspective sau aparențe ale individului și ale lumii în care acesta este aruncat, care nu pot fi epuizate niciodată”, a spus Alex Mirutziu.

”Dignity to the unsaid” va fi susținut de performerii Alex Popa, Irina Sibef și Cosmin Stănilă. Performance-ul este comisionat de BIDFF și realizat în parteneriat cu Programul de Artă Performativă al Muzeului Național de Artă Contemporană București și sprijinit de Galeria SABOT.

Cea de-a treia ediție a Bucharest International Dance Film Festival va avea loc în perioada 7 – 10 septembrie 2017. Informații despre programul festivalului și bilete găsiți AICI.

Te-ar putea interesa si...