Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
#360 Alina Eremia își lansează primul album din carieră!
Publicat:09/10/2017
Autor:

Alina Eremia pregătește un super-show! Cântăreața își lansează primul material discografic, ”360”, miercuri, 1 noiembrie, începând cu ora 19:30, printr-un concert eveniment pe care îl va susține în club Fratelli.

Albumul ”360” va include hituri ca ”Poartă-mă”, ”A fost o nebunie”, ”Cum se face”, dar și piese noi, colaborări neașteptate, track-uri la care artista s-a implicat și pe partea de compoziție.

Odată cu lansarea primului său material, Alina Eremia va prezenta în premieră națională show-ul ”360” – 7 instrumentiști, reorchestrări unice ale hiturilor sale, piese noi, extrase de pe albumul cu același nume, coregrafii excepționale și invitați surpriză.

Biletele pot fi achiziționate online de pe AICI. Prețul unui bilet este 39.9 lei, urmând ca în ziua concertului, acestea să poată fi achiziționate cu 59.9 lei, în limita disponibilității. În același timp, va exista și un număr limitat de pachete VIP, la prețul de 99.9 lei, pachete ce vor include noul album al artistei, o sesiune meet&greet cu Alina Eremia, dar și multe surprize din partea artistei.

 

Te-ar putea interesa si...