”1000 de DA” pentru noul clip The Mono Jacks
Publicat:18/04/2018
Autor:

The Mono Jacks lansează videoclipul piesei ”1000 de DA”, primul extras pe single de pe albumul ”Ușor distorsionat”, cel de-al doilea disc full-length The Mono Jacks și totodată primul lor album integral în limba română.

”1000 de DA” este un un manifest împotriva culturii în care au trăit și ne-au crescut părinții noștri”, a spus Doru Trăscău.

Andi Dumitrescu a venit cu o ideea pentru videoclip și a început să regizeze toată povestea. Filmările s-au desfășurat pe o perioadă de patru luni în București.

”Pentru mine clipul este despre cei ce nu se pot integra, despre inadaptați, pentru cei aparent imaturi, pentru cei ce nu se pot compromite, pentru cei încă puri, care deși au avut o copilărie sub semnul NU-ului, și-au păstrat sufletele de copii. Este despre eliberare, despre încredere în propria intuiție. Mulțumesc mult trupei pentru încredere și tuturor celor care au ajutat ca acest clip să se nască!”, a spus Andi.

Albumul ”Ușor distorsionat” este disponibil pe Itunes, Google Play, Bandcamp, Amazon și pe AICI. Primul tiraj s-a epuizat rapid, la doar o lună de la lansare. Cei care cumpără albumul în format fizic primesc și un cod de download pentru formatul digital.

Te-ar putea interesa si...