Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
NOVASPACE lanseaza clipul hit-ului international “Since you’ve be gone”
Publicat:01/10/2016
Autor:

novaspace

Dj-ul si producatorul american, Novaspace,  recent premiat cu discul de platina, pentru numarul record de difuzari, dar si Sirius Bpm in 2015 “Redefined”, revine cu videoclipul noii lui piese “Since you`ve been gone”.

 
Single-ul este o colaborare cu Joseph Vincent, o voce extraordinara, care a reusit sa cucereasca inimile ascultatorilor din intreaga lume. Artistul este originar din Filipine, iar talentul acestuia a fost perfect incadrat in proiectul pe care Novaspace l-a construit, atat pentru publicul din Romania cat si cel de peste hotare. Totodata, acesta joaca in cateva reality show-uri, din America, precum “Mr personality” sau “Road to blue skies”.

Aspectul cel mai interesant il reprezinta echipa din spate, si anume Markus Schulz si Adina Butar, care manageriaza prospatul proiect lansat. Mai mult de atat, cantareata noastra, Adina, a contribuit si la scenariul videoclipului, filmat in Los Angeles, in care este evidentiata povestea de dragoste dintre solist si protagonista.

“Since you’ve been gone” are toate sansele sa devina hit international, asa ca va invitam sa-i dati play…ba chiar sa o aveti pe repeat!