Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
#Selfie69 ocupă locul I în box office România
Publicat:27/09/2016
Autor:

selfie69

Super-comedia #selfie69, în regia Cristinei Iacob, a adus în cinematografe la finalul acestei săptămâni 63.016 spectatori, situându-se astfel pe primul loc în box-office-ul din România, ca număr de spectatori și încasări realizate în săptămâna 19 – 25 septembrie.

Filmul a fost lansat în 16 septembrie și a surclasat în această perioadă producțiile hollywoodiene de pe marile ecrane din România. Este cea mai bună primă săptămână a unui film românesc în cinematografe de 15 ani încoace.

Cele trei protagoniste bune și nebune interpretate de Olimpia Melinte, Flavia Hojda și Crina Semciuc rămân periculos de sexy și în #selfie69, dar mult mai imprevizibile decât în primul #selfie, spectatorii amuzându-se copios în mai multe situații în care cele trei sunt aruncate ca urmare a pariului lor nebunesc, intitulat ”cum să te măriți în 3 zile?”

“Cand am pornit la drum în aventura #selfie nu m-am gândit că o să ajungem aici. Pentru mine, orice om care intră într-o sală de cinema să vadă un film românesc este un pariu câștigat, un pariu câștigat cu mine, cu meseria asta minunată”, spune Olimpia Melinte. “Motivul pentru care am ales să fac actorie a fost să ajung prin arta mea la oameni, să-i fac să se vadă pe ei în personajele mele, și e o senzație plăcută să știu că povestea noastră a ajuns cu succes la ei. Vă mulțumim că ați crezut în noi, de data asta s-au schimbat rolurile și ne-ați făcut voi pe noi să zâmbim!”, continuă Olimpia.

Secvențe periculos de comice, dar și de intense au și cei trei protagoniști, interpretați de Vlad Logigan, Sali Levent și Alex Călin, care se pun rău în film cu o veritabilă ”Cruella De Vil” a mafiei ”di pisti Prut” și a celei mai mari și râvnite ”industrii” din țară și din lume, interpretată magistral de unica Maia Morgenstern!

 

Te-ar putea interesa si...