Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
“Frumoasa și Bestia” – Primul trailer oficial! Emma Watson joacă rolul lui Belle
Publicat:16/11/2016
Autor:

emma-watson-innn

Studio-urile Disney au transformat poveştile “Frumoasa din Pădurea Adormită”, “Cenuşăreasa” şi “Cărţile junglei” din desene animate clasice în remake-uri live-action. Compania Disney a lansat acum trailerul pentru “Frumoasa şi Bestia”, cu Emma Watson în rolul lui Belle. Live-action este o tehnică ce combină personaje reale cu personaje animate.

Cineastul Bill Condon va regiza această poveste. În trailer recunoaştem scene familiare din basmul Disney. Frumoasa este o fată nemulţumită de viaţa dintr-un orăşel provincial francez, care încearcă să respingă dovezile de afecţiune ale îngâmfatului Gaston. Bestia este un prinţ tranformat într-un animal fioros printr-o vrajă, pentru că nu putea să iubescă. Destinele celor doi se întâlnesc. Pentru a rupe vraja, Bestia trebuie să-i câştige dragostea frumoasei fete, altfel riscă să rămână sub vrajă pentru totdeauna.

Kevin Kline îl va interpreta pe Maurice, tatăl lui Belle, în timp ce Josh Gad va fi mâna dreaptă a lui Gaston – Lefou.

Actriţa britanică este extrem de încântată de acest rol, mai ales că a iubit filmul în copilărie, iar pregătirea pentru personaj nu a fost deloc grea, căci ştia toate versurile melodiilor.

Nici nu îmi amintesc de câte ori am văzut filmul când eram copilă“, a spus Watson. “Ştiam toate cuvintele, toate cântecele, pe de rost“.

Pelicula va fi lansată în cinematografe anul viitor, în luna martie.

 

Sursa: Mediafax

Te-ar putea interesa si...