Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Patricia Kaas la București și Timișoara

June 24 @ 8:00 PM

Patricia Kaas revine în România la patru ani distanță de la ultima sa întâlnire cu fanii români, cu două concerte: pe 24 iunie, la București, Sala Palatului și pe 26 iunie, la Timișoara, Parcul Rozelor.

Artista a pornit în turneul de promovarea a celui mai recent album auto-intitulat, un proiect cu o nouă abordare muzicală. 

Unde a dispărut Patricia Kaas în ultimii doi ani? Se numește sindromul burnout, rare sunt carierele artistice care nu se lovesc de el. Pentru Patricia, a fost un punct de renaștere artistică și personală. A condus-o spre un nou album, “Patricia Kaas”, primul album omonim din cariera sa, al zecelea disc de studio, prima colecție de titluri originale după 13 ani. Un nou drum, o nouă viață, o nouă abordare muzicală.

Discul a fost lansat în 2016, anul în care artista a împlinit vârsta de 50 ani.

”Este o nouă călătorie a vieţii mele spre femeia care sunt astăzi, femeia care se simte bine în pielea ei şi care se uită cu plăcere în oglindă. După 30 de ani de carieră, nu mai există bariere. Am dat frâu tuturor sentimentelor, tuturor gândurilor”, spune Patricia.

Biletele au fost puse în vânzare pe data de 13 februarie de la ora 09:00, și sunt disponibile la preţurile de 120, 150, 200, 250, 300, 350 lei (București) sau 80, 120, 160, 200, 240, 300 lei (Timișoara) în funcţie de distanța față de scenă.

Biletele se pot cumpăra online de AICI, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti). LOVE BIRDS: pe 13 și 14 februarie, 2 bilete la preț de 1, la toate categoriile de preț, atât la București, cât și la Timișoara.

Details

Date:
June 24
Time:
8:00 PM
Event Tags:
, , , , , , , , , , ,

Venue

Sala Palatului
Strada Ion Campineanu Nr.28
Bucharest, 010039 Romania
+ Google Map
Website:
http://www.salapalatului.ro/