Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Golan – Lansare ”Intro” @ Arenele Romane

April 7 @ 9:00 PM

Pe 7 aprilie sunt așteptați la Arenele Romane toți cei care de-a lungul celor aproape 3 ani au rezonat cu ceea ce reprezintă Golan în industria muzicală autohtonă. Trupa pregătește un show live impresionant, presarat cu momente acustice, simfonice și ritmuri exotice. Din line-up-ul serii fac parte și următorii artiști: IAMYANK (hu), Helen, Otherside, Moonlight Breakfast, Rabbit The King.

Albumul ”Intro” este experimentul sonor care s-a născut și a crescut odată cu Golan, care s-a creat și s-a dezvoltat cu fiecare concert de club, turneu, festival sau eveniment mare, povestea lui fiind inspirată de evoluția celor 5 membri, atât la nivel muzical, dar și emoțional și creativ. ”Intro” este exemplul prin care Alex, Mihai și Ernesto, alături de Florian și Iulian Nicolau își arată plăcerea de a construi de la zero un proiect muzical independent, diferit pe plan local și international.

Zenith, noul single Golan, este un preview pentru albumul ce va conține 13 melodii. Acesta este realizat de Studioset, în regia lui Anton și Damian Groves, având-o ca protagonistă pe Anda Butuc.

Primele 300 de bilete early bird au fost epuizate la doar o zi de la punerea în vânzare, acestea putând fi achiziționate în continuare la prețul de 45 lei, online, pe MyTicket.ro, în magazinele Diverta și magazinul H2O. La intrare, în seara evenimentului, biletele vor fi 60 de lei.