Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

FiRMA – lansare de album ”Descântece – Vol. II”

May 19 @ 9:00 PM - 11:00 PM

Vineri, 19 mai, FiRMA revine pe scena clubului Control pentru a lansa un nou album, ”Descântece. Vol II”.

Concertul va dezvălui în premieră, ”live & electric”, piesele care vin sa închidă seria descântecelor într-o notă pozitivă, păstrându-și amprenta pantentată cu succes pe scena rock-ului alternativ românesc în anii 2000, prin acordurile originale & solo-urile de chitară inconfundabile, lirica subtilă și nu în ultimul rând de povestea vizuală marca FiRMA.

Bilete costă 25 lei și sunt disponibile în avans în Control (la bar), sau online AICI.

Cu fiecare dintre cele trei albume, FiRMA a propus o perspectivă nouă, demonstrând că nu au de gând să se cramponeze de anumiți parametrii stilistici. Ca urmare, nici a doua parte a dublului album ”Descântece” nu se putea dezice de acest concept.

”Descântece – Vol. I”, disponibil online AICI, ieșea la lumină în octombrie 2014, după o perioadă lungă de reflecție și detașare.

În stilul caracteristic, FiRMA a descris în imagini majoritatea (des)cântecelor de pe acest material discografic prin clipuri fascinante, experimente artistice îndrăznețe, ieșite din tipare, regizate chiar de solistul trupei – Daniel ”Rocca” Stoicea. De la ”Baby is Crying” sau ”La Orbire”, viziunea artistului ne poartă printr-o multitudine de stări și perspective vizuale și prin clipurile pieselor de pe ”Descântece – Vol. I” – ”Copiii Cerului”, ”În Grădina Morții” , ”Două Suflete” și ”Prizonieri de război”, ultimele două având cel mai puternic impact social și spiritual.

”Descântece – Vol. II” vine cu povești care vor însuma expesivitatea din cei aproape 17 ani de existență, dar care vor surpinde negreșit.

”Tot Ce Va Fi” este single-ul și clipul care anunță seria descântecelor albe, fără să destăinuie ce va urma și fară să traseze direcția noului album, din punct de vedere al sound-ului.

                                  

Înaintea concertului de pe 19 mai din Club Control, FiRMA n-a dezvăluit nici măcar numele pieselor noi interpretate în premieră în seara lansării, lasând o undă de mister să planeze peste noul material.

Venue

Control Club
Str. Constantin Mille, nr. 4
Bucharest, 010142 Romania
+ Google Map
Website:
https://www.facebook.com/clubcontrol