Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Loading Events

« All Events

ARTISTS TALK, un spectacol de Gianina Cărbunariu @ ARCUB

February 23 @ 8:00 PM - 10:00 PM

După reprezentațiile din octombrie în cadrul FNT, Artists Talk în regia Gianinei Cărbunariu – una dintre cele mai originale și bine primite piese de teatru din 2017 – revine pe scena ARCUB vineri, 23 februarie, de la ora 20:00.

Din echipa Artists Talk, formată din artişti din România, precum şi din artişti care activează în străinătate, fac parte: scenografa germană Dorothee Curio şi actorul Bogdan Zamfir, care şi a început cariera în Belgia şi Franţa, actriţa Teatrului Odeon, Ruxandra Marin, Ilinca Manolache, câştigătoare a unui premiu UNITER în 2016 şi actorul Teatrului Nottara, Gabriel Răuţă, actorul de film şi teatru Alexandru Potocean, scenograful Mihai Păcurar, cunoscut pentru folosirea tehnicilor multimedia în creaţiile sale scenografice, şi interpretul şi compozitorul Bobo Burlăcianu, cu care Gianina Cărbunariu a lucrat la alte şase spectacole.

După ce piesele sale au fost montate la Royal Court din Londra, Schaubühne din Berlin, Kammerspiele din Munchen, Royal Dramatic Theatre din Stockholm, Gianina Cărbunariu a prezentat, în decembrie 2016 la ARCUB, premiera Artists Talk, o co-producție ARCUB și Asociația Piese Refractare, realizată cu sprijinul Institutului Goethe, Ambasadei Franței la București și Institutului Francez.

Spectacolul se joacă în limba engleză, în limba română și în limba franceză. Pentru toate scenele există supratitrare în română și în engleză.

Bilete disponibile online AICI și AICI sau la casa de bilete ARCUB din str. Lipscani nr.84-90.

Venue

ARCUB
Str. Lipscani, Nr. 84-90
București, Romania
+ Google Map