Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Romanian Music Awards 2011 La Braşov
Publicat:02/09/2011
Autor:

 

 

Romanian Music Awards 2011- Cel mai asteptat eveniment al anului

 


Cea de-a noua ediţie a celor mai importante premii ale industriei muzicale româneşti, Romanian Music Awards, va avea loc în acest an pe data de 16 septembrie, la Braşov, incepand cu ora 19.00.

 

“Romanian Music Awards este un eveniment cu tradiţie al industriei muzicale româneşti. În fiecare an au urcat pe scenǎ artişti deosebiţi care au oferit publicului momente de excepţie. Faptul ca piesele artiştilor români au trecut granitele ţǎrii, reusind sǎ devinǎ hit-uri în cele mai importante clasamente europene a pus în evidenţǎ potenţialul pe care îl avem şi ne-a motivat sǎ ne autodepǎşim în fiecare an. Fiind organizat la standardele unui festival internaţional, spectacolul va prezenta publicului o industrie muzicalǎ româneascǎ maturizatǎ şi momente artistice memorabile” a declarat Giovanni Francesco, General Manager al Music Channel.

 

Gazdele RMA din acest an sunt Cosmina Pasarin si Puya, ambii aratandu-se incantati de participarea la acest eveniment in calitate de prezentatori. Dintre numele pe care acestia le vor anunta in timpul show-ului se numara Alex Velea, Connect-R, Smiley, Andreea Banica, Inna si multi altii.

 
Intrarea la Romanian Music Awards se va face pe baza de bilet, costul acestuia fiind de 10 RON. Acestea pot fi procurate de pe site-ul Eventim.ro sau in punctele de vanzare Eventim.ro din fiecare oras, precum si la intrarea din Piata Sfatului in ziua evenimentului.

 

 

Romanian Music Awards este organizat de Music Channel si Radio 21, cu sprijinul Primariei si Consiliului Local si al Munincipiului Brasov si Club Kasho Brasov.

 

Sponsori: BRD-Groupe Societe Generale, Coca-Cola, Murfatlar, Ciuc Premium, Five-Stimuli pentru simturi

 

Parteneri media: OK! Romania, FHM, Beau Monde, Cosmopolitan, Auto Motor si Sport,  Cancan, Bravo, Bravo Girl, Cocor, Sapte Seri, Cocor Media Channel, eva.ro, 220.ro, bestmusic.ro, urban.ro, ciao.ro, foxmagazine.ro, iconcert.ro, anyplace.ro  .

 

 

Te-ar putea interesa si...