Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
EL PREZINTA ROMANIAN MUSIC AWARDS 2010
Publicat:05/04/2011
Autor:

Gala de decernare a celor mai importante premii muzicale, organizate de Music Channel, va fi gazduita anul acesta de unul dintre cei mai reprezentativi artisti romani: Connect-R!

Ce-a de-a opta editie Romanian Music Awards, organizata de Music Channel, aduce pe scena de la Craiova cele mai importante nume ale industriei muzicale romanesti. Anul acesta, unul dintre artistii care vor gazdui evenimentul organizat de Music Channel este Connect-R! Artistul, care a cucerit primele pozitii ale topurilor de specialitate cu piesele sale, este cel care va gazdui pe 10 iulie show-ul Music Channel de la Craiova. La Romanian Music Awards, cei mai buni artisti nominalizati la fiecare dintre cele 14 categorii vor primi trofeul pentru munca depusa si rezultatele obtinute in ultimul an.

Cei mai buni artisti si cele mai bune piese ale ultimului an au intrat in competitie la categoriile care pot fi votate pe site-ul Music Channel, www.1music.ro pana sambata, 10.07.2010. Fii tu cel care decide cine este cel mai bun la fiecare dintre cele 14 sectiuni ale Romanian Music Awards 2010 si intra pe www.1music.ro pentru a vota artistul preferat!

Anul acesta, Connect-R este nominalizat la trei dintre cele 14 sectiuni Romanian Music Awards – Best Male, Best Dance si Best Song:

BEST MALE

ALEX VELEA – Secret discret (ft. Puya)

CONNECT-R – Burning Love

DAN BALAN- Chica Bomb

PUYA – Change (ft. George Hora & Kamelia)

SMILEY – Plec pe Marte (ft. Cheloo)

 

BEST DANCE

CONNECT-R – Burning Love

DAN BALAN – Chica Bomb

DAVID DJ & DONNY – So Bizarre

INNA – Amazing

TOM BOXER ft. ANTONIA – Morena

 

BEST SONG

ANDREEA BANICA ft DONY – Samba

CONNECT-R – Burning Love

EDWARD MAYA ft. VIKA JIGULINA – Stereo Love

INNA – Amazing

TOM BOXER ft. ANTONIA – Morena

 

Evenimentul este organizat de Music Channel si Radio 21 cu sprijinul Primariei si Consiliului Local al Municipiului Craiova.

Parteneri media:

InStyle, Playboy, Shopping Report, Sapte Seri, Bravo, Bravo Girl, Revista Vip, Cancan, Cocor Media Channel, monden.info, agentiadepresamondena.ro, eva.ro, bestmusic.ro, 220.ro, vedeta.ro, askmen.ro, craiovaforum.ro, iconcert.ro.

 

Te-ar putea interesa si...