Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Vali Barbulescu prezinta Romanian Music Awards 2009 alaturi de Alex
Publicat:05/04/2011
Autor:

Vali BARBULESCU va prezenta Romanian Music Awards, alaturi de Alex. Il recomanda experienta si activitatea in domeniu ,ca prezentator de show-uri, dar si ca om de televiziune, asa ca spectacolul va fi garantat.

La Craiova, Vali va interpreta pentru prima data LIVE piesa realizata impreuna cu Damon, “Inside Of You”.

“Ma bucur ca am fost invitat sa prezint Romanian Music Awards alaturi de Alex. Sunt convins ca imi vor fi de folos anii de experienta in radio si TV. De asemenea, am mixat de multe ori in Craiova si stiu ca oltenii sunt mari amatori de distractie. Sper sa fie un show senzational pe 6 iunie, in Piata Mihai Viteazu si va asteptam pe toti acolo”, a declarat Vali.

Show-ul de la Craiova va fi deschis la ora 20.00 de trupa Sensor, care promite sa dea tonul unei atmosfere incendiare. Pe langa artistii autohtoni, pe scena Romanian Music Awards vor urca Liana McCarthy, trupa Nexx, Nelly Ciobanu si JA RULE!

In fiecare an, pe scena Romanian Music Awards urca cei mai importanti artisti romani si internationali intr-un show exceptional de trei ore. In acest an, la show-ul Romanian Music Awards prezentat de Alex si Vali Barbulescu vor canta: Connect-R, Smiley, Crush & Alexandra Ungureanu, Iris, Morris, Andreea Banica, Deepside Deejays, Delia, Sensor, Blaxy Girls, Stella, Deep Central, Voltaj, C.I.A, Claudia Cream, Dj Andi, Puya, Nick Kamarera, Tom Boxer, Bitza, Mandinga, David Deejay, Laurentiu Duta, Keo, Play & Win, Zero, Rolla Sis, Cristi Stanciu, Doria, Damian & Brothers si Inna.

 

Te-ar putea interesa si...