Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Nelly Ciobanu si Sensor vin la Romanian Music Awards
Publicat:05/04/2011
Autor:

Romanian Music Awards are inca doi invitati speciali.

 

Reprezentanta Moldovei la Eurovision, Nelly Ciobanu, vine pe 6 iunie sa facem “Hora din Moldova”, iar trupa Sensor promite sa deschida show-ul de la Craiova printr-o punere in scena impresionanta.

 

Nelly Ciobanu, cea care s-a clasat pe locul 14 la Eurovision face turul Europei cu “Hora din Moldova”. Nelly a inceput deja promovarea piesei in Polonia, Rusia, Ucraina, Marea Britanie si Grecia, iar pe 6 iunie va fi la Craiova pe scena Romanian Music Awards.

O alta surpriza a show-ului este trupa Sensor, cea care a castigat premiul pentru “Cel mai bun videoclip” la editia din 2004 a Romanian Music Awards. Anul acesta, trupa implineste 10 ani de activitate si se pregateste pentru lansarea unui nou album, “Best-Unreleased (10 years)”. Teatru, pantomima, percutie si o atitudine de scena cu totul speciala – cu alte cuvinte: Sensor!

Intrarea la Romanian Music Awards este gratuita!

Cei mai buni artisti si cele mai bune piese ale ultimului an au intrat in competitie la categoriile care pot fi votate pe www.1music.ro pana sambata 6.06.2009. Fii tu cel care decide cine este cel mai bun la fiecare dintre cele 14 sectiuni ale Romanian Music Awards!

Evenimentul este organizat de Music Channel si Radio 21 cu sprijinul Primariei si Consiliului Local al Municipiului Craiova.

 

Te-ar putea interesa si...