Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Castigatori Romanian Music Awards 2009
Publicat:05/04/2011
Autor:

Sambata, 6 iunie, la Craiova, s-au decernat premiile celui mai important eveniment al industriei muzicale romanesti, RMA 2009. Piata Prefecturii din centrul orasului a fost ocupata pana la refuz de 40.000 de oameni care au venit special pentru a urmari un show plin de lumini si muzica de cea mai buna calitate.

 

Vedetele care au ajuns inca din dimineata zile de 6 iunie, au inceput rand pe rand sa intre pe scena pentru repetia show-ul si a probelor de sunet. Caldura de pe durata primei parti a zile a fost cumplita, numai putin de 30 de grade mangaind publicul aflat in piata pe timpul repetitiilor.

 

S-a facut ora 19:30. Orlando, Escu si Popescu se afla la locul lor, cu microfoanele in mana si cu un zambet dintr-un colt in altul al gurii. Andreea Banica deschide balul, pentru ca timp de 30 de minute, restul vedetelor sa se intrezareasca rand pe rand pe Covorul Rosu, la primirea oferita de cei de la Fabrica DeMenta. Un zambet strengaresc, o strangere de mana mai fancy trancy, un fir de praz din partea asistentei dementilor, Roxana Bomboana si “Buna Baieti”, show-ul poate incepe.

 

Tipetele isi fac simtita prezenta, lucru care nu poate sa prevesteasca decat un singur lucru: EVENIMENTUL A INCEPUT. Pleiada de artisti care s-a perindat pe scena de la RMA 2009 a oferit publicului un show de cea mai buna calitate. Muzica buna, melodii cunoscute si indragite, coregrafii reusite si multe alte momente impresionante.

 

Publicul nu s-a lasat mai prejos si a raspuns cu aceeasi moneda. Implicare totala, tipete si dans pana la ora 3:30, a doua zi.

 

Crezi ca ai ghicit castigatorii? Arunca o privire pe lista de mai jos si ramai pe-aproape. Iti pregatim secvente video de la cel mai tare eveniment muzical al anului.

 

Best Album:

SMILEY – In Lipsa Mea

 

Best Dance:

INNA – Hot

 

Best Female:

ANDREEA BANICA – Le Ri Ra

 

Best Group:

DJ PROJECT – Hotel

 

Best Hip-Hop:

PUYA – Undeva-n Balkani

 

Best Live:

MANDINGA

 

Best Male:

ALEX – Doar ea

 

Best New Act:

INNA – Hot

 

Best Pop:

LAURENTIU DUTA – Visator

 

Best Rock:

BLAXY GIRLS – If you feel my love

 

Best Song:

AKCENT – Stay with me

 

Best Video:

ANDREEA BANICA – Le Ri Ra

 

Best DJ:

Nick KAMARERA – Beautiful days (ft. DEEPSIDE DEEYAJS)

 

Best Website:

www.trupazero.net

 

Best Sound:

Sensor

 

Best Show:

Inna

 

Most Wanted Award:

Iris

 

Lifetime Award:

Radio Romania – 80 de ani

 

Best Comeback:

Claudia Cream

 

Best Repertoire:

Voltaj

 

Highest Climber:

Play & Win

 

Border Breaker:

Inna

 

Premiul Special Radio 21:

Play & Win

 


Te-ar putea interesa si...