Tudor Ionescu a devenit cetățean de onoare
Publicat:07/05/2018
Autor:

Tudor de la Fly Project, devenit cetățean de onoare al orașului Aiud, poartă numele României în cele mai îndepărtate locuri și spune mereu cu mândrie că este ardelean. 

”Nu m-am gândit niciodată la asta, este acel ceva la care nici măcar nu visezi pentru că nu te gândești că ar fi posibil să ți se întâmple ție. Aiudul pentru mine înseamnă cea mai frumoasă casă a mea și cea mai frumoasă perioadă a vieții mele, cea în care ziua părea să nu aibă limite și grijile nu existau. Sunt onorat să ajung să primesc acest premiu de la Aiudul copilăriei mele, de la locul în care mă întorc și astăzi atunci când vreau să fiu linistit, să mă regăsesc eu cu gândurile mele”, a declarat Tudor Ionescu.

”Anii de muncă, pe care i-am început încă de la 14 ani, și apoi cei 13 ani de Fly Project, m-au învățat că cele mai frumoase lucruri vin doar prin perseverență și devotament. Mă simt responsabil ori de câte ori numele meu și al trupei mele este asociat cu România în toate țările în care am ajuns și îmi doresc să fac mereu lucruri demne de această responsabilitate”, a mai adăugat membrul trupei Fly Project.

Te-ar putea interesa si...