Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Tudor de la Fly Project și-a botezat fetița
Publicat:18/10/2017
Autor:

El face hituri pe bandă și bate lumea-n lung și-n lat în concerte, iar ea și-a încheiat de curând o cariera în televiziune, punând în așteptare toate planurile profesionale pentru a își împlini cel mai mare vis: cel de a deveni mamă.

Tudor Ionescu, solistul de la Fly Project, și soția lui, Anamaria, și-au botezat fetița în weekend. Ilinca Ionescu are doar două luni și atrage deja toate privirile, fiind un copil frumos și extrem de cuminte.

Pentru că tati e plecat mai tot timpul, având concerte cu Fly Project în diverse destinații din lume, mămica s-a descurcat și de această dată singurică, cu sprijin de la prietenii și părinții care le sunt alături tot timpul.

”A fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea, a noastră, pentru că a apărut Ilinca, însă nu a fost deloc ușor. Chiar dacă mama mea a fost și este alături de mine din primul moment, nu am trecut ușor peste primele luni, abia acum încep să îmi revin și să pot să îmi reiau și alte activități”, a spus Anamaria.

”A fost o petrecere intimă, cu prieteni foarte apropiați, într-un loc în care oamenii s-au dat peste cap să ne simțim bine și să avem o seară de neuitat”, completeaza Anamaria.

La întrebarea dacă au fost emoții, Tudor răspunde clar și răspicat: ”Nu. La mine, nu. La Ana, clar da. Eu am fost convins că totul o să iasă bine. A fost foarte cuminte, până când, la finalul slujbei, a luat-o foamea și s-a pus pe plâns… seamănă cu mine și aici :)))” povestește Tudor.

Te-ar putea interesa si...