Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Smiley, “împuşcat mortal” la Romanian Music Awards
Publicat:10/06/2012
Autor:

Prezenţa lui Smiley este o una obligatorie la Romanian Music Awards. După ce ani la rând a plecat acasă cu trofee peste trofee, anul acesta prezenţa lui pe scena RMA a fost mai mult decât…mortală.

Şi nu, nu a urcat Laura Cosoi să il pedepsească pentru eşescul  relaţiei, ci întamplarea a avut loc atunci când alături de el a urcat pe scenă o domnişoară care nu s-a sfiit să i se uite artistului fix în ochi şi să îi cânte: “Bang, bang, I shot you down “, un cover după bine cunoscuta piesă a lui Nancy Sinatra.

Asa a devenit Smiley un  “Dead man Walking”, contrar aparenţelor care spuneau ca artistul e mai bine ca niciodată, cântă, dansează. Cântăreţul a ridicat la ediţia cu numărul 10 a romanian Music Awards două premii importante, cele pentru categoriile: Best Website şi premiul special: Best Producer.


Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel si Radio 21, cu sprijinul Primariei Municipiului Craiova si Consiliului Local Municipal.

Sponsori: Vodafone, BRD-Groupe Societe Generale, Coca Cola, Ciuc, MITLIV, Recon, S.C.T. Bucuresti, Murfatlar, Chio

Parteneri media: Balkanika TV, Men’s Health, Story, Cancan, Tabu, SapteSeri, Bravo, Bravo Girl, 220.rourban.rociao.robestmusic.rometropotam.ro, iConcert.ro, 25h.ro, No Limit Management, Music Events

Vestimentatia gazdelor a fost asigurata de: EMPORIO ARMANI
Eveniment pus in miscare de: Ford

Te-ar putea interesa si...