Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Cui i-a spus Alex Velea “Te iubesc!” în timpul RMA 2013?
Publicat:16/09/2013
Autor:

Velea instagram

În timpul show-ului Romanian Music Awards 2013, Alex Velea a postat pe contul său de instagram o imagine cu el şi dansatorii săi, acompaniată de textul “Formula magică @iamspeak, @smiley_omul, @fofo_wgsu @emilrengle #WeSoDope”.

Pentru că s-a văzut menţionat în postarea lui Alex Velea, Smiley, marele absent de la evenimentul din acest an, a ţinut să-i răspundă acestuia prin următoarele cuvinte: “Cel mai tare performer pe care il cunosc! @iamvelea cu echipa de soc!bravoooooooo!” după care a dăugat “Voi ati fost premiul meu!va iubesc”.

Cum nu putea sta departe de discuţie,  Antonia a comentat şi ea: “SWAG!!!!!! AI FOST BINE RAU!!!! #1 @iamvelea”, iar răspunsul lui Alex a fost: “Te iubesc…”

Doar că această declaraţie de dragoste a fost făcută la adresa lui Smiley, despre care Velea a mai scris: “multe le-am imprumutat de la marele meu maestru”.

Deşi nu a recunoscut că o iubeşte pe Antonia, răspunsul lui Velea către cântăreaţă a fost: “Mi-ai purtat noroc. Tu eshti bn raw:D”.

Iar cu această postare, realizată chiar în timpul show-ului, Alex a demonstrat de ce a câştigat şi premiul pentru categoria: Best on Social Media.

Te-ar putea interesa si...